Köpa hemsida

Webbdesign

För oss är en modern och välutvecklad webbplats snabb, skalbar, effektiv och användarvänlig. Vi sätter stolthet i att kunna erbjuda tekniskt avancerade lösningar med fokus på kvalitet och ett starkt säkerhetstänk. Tillsammans med våra kunder skapar vi skräddarsydda lösningar utifrån behoven.

Förstärk ditt företag med en egen hemsida eller butik

Behöver ditt företag en proffsig, kommunicerande och funktionell hemsida eller en webbutik som ger dig fler kunder? Vi bygger högt rankade hemsidor för företag i Umeå med omnejd på plattformen WordPress® alla hemsidor vi skapar är självklart mobilanpassade, optimerade och säkra med grundläggande skydd mot cyberattacker. Vi utvecklar även webbplattformar med hög säkerhet som t.ex. portaler med interna funktioner som skräddarsys efter dina önskemål. För en liten månadskostnad sköter vi er hemsida så att den alltid är uppdaterad. Vi kan lägga till bilder, nyheter, erbjudanden mm. Det sparar tid för er – tid som ni kan använda till att fokusera på er kärnverksamhet.

webbutveckling
seo

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är en generell term för olika tekniker och metoder som man använder för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt i resultatet när man söker i sökmotorer, t ex Google. Det handlar om gratistrafik vilket idag utgör ca 70% av trafiken hos sökmotorer. Med en optimering för rätt målgrupp, rätt sökord och rätt geografiskt område (t ex Jönköping eller Eksjö) så lägger man en långsiktig grund som med stor sannolikhet kommer att utgöra skillnaden mellan fiasko och extrem framgång för ett företag. Låt oss hjälpa dig inom detta område. Vi kan SEO.

E-handelshemsidor

När det gäller e-handelshemsidor jobbar vi främst med WooCommerce®. Vårt fokus lägger vi på att konfigurera, designa, testa och lansera webbutiker med hög konverterande förmåga. Allt för att ni skall få fler kunder och öka er omsättning på e-handel med hela världen som marknad. Försäljning via webben är kostnadseffektivt men kräver en del underhåll. Vi hjälper alltid våra kunder att komma igång med sin nya e-handel och ser till att ni får den kunskap ni behöver för att effektivt kunna driva er nya e-handels hemsida. Kontakta oss.
vi-bygger-din-webshop

Några hemsidor vi har skapat

Goggogrossist.se är en online butik för återförsäljare av leksaker i Sverige.

Fidgetlek.se är en online butik som har fokus att sälja Fidget leksaker, så som pop its, spinners och mycket mer

Goggolek.se är en online butik som säljer massvis med olika leksaker för alla åldrar

För komplett portfolio med all hemsidor BredfySE skapat, vänligen kontakta oss.

Enkel Hemsida

Pris: 2500kr

Vi bygger en enkel hemsida utifrån dina behov och ger den en helt unik och mobilanpassad design samt lätt SEO.

 

Leveranstid: 1-3 Arbetsdagar

Företags Hemsida

Pris: 3500kr

Vi bygger en hemsida skräddarsydd för ditt företag med en helt unik och mobilanpassad design, samt avancerad SEO och funktioner så som bokningar m.m

 

Leveranstid: 3-7 arbetsdagar

E-Handels Hemsida

Pris: 7500kr

Vi bygger en komplett onlineshop utifrån dina behov och anpassar den till alla enheter samt gör avancerad SEO.

Vi integrerar dom funktioner och betalningsmetoderna du väljer.

Vi gör de super enkelt för dig att hantera beställningar och produkter via mobilen eller datorn.

 

Leveranstid: 7-14 arbetsdagar

Låt oss bygga din hemsida

Vad väntar du på? Låt oss hjälpa ditt företag! Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24 timmar.