Apputveckling

App & Spelutveckling

Hur många appar har du i din telefon just nu? Förmodligen betydligt fler än du tror. I ett flerkanaligt medielandskap blir appen dessutom avgörande för att nå ut till vissa målgrupper. Hos oss får du hjälp med att bygga appar som körs på både Android och iOS.

Varför ska ditt företag investera i apputveckling?

apputveckling

Appar kan beroende på sammanhang fungera som komplement till andra digitala tjänster, eller vara navet i din digitala värld. Oavsett anledning så kan vi hjälpa dig utveckla dem. Varje app-bygge utgår givetvis från specifika behov men här är tre anledningar varför du borde investera i app-utveckling:

  • Appen kan bidra till att öka kundunderlaget och spetsa marknadsföringen: när din app laddas ner och installeras registreras användaren i dina system vilket exempelvis borgar för personaliserad marknadsföring framöver.
  • Appen kan effektivisera interna affärsprocesser genom att bli ett arbetsverktyg för medarbetare att till exempel dela dokumentation och data.
  • Appen kan öka dina målgruppers lojalitet genom att du integrerar rabatter eller tävlingar som skapar engagemang.

Låt oss bygga din app

När du jobbar med oss får du inte bara otroligt kompetenta utvecklare och designers utan också en rådgivande partner som leder dig genom hela processen. Vi är vana att väva ihop specifika målgruppsbehov med omfattande verksamhetsbehov och skapa lösningar som verkligen gör jobbet. Som gör nytta på riktigt.

Hos oss får du hjälp med att bygga hybridappar, en lösning som ger dig flera fördelar:

  • Samma kod körs för Android/iOS/Webb, vilket innebär att vi gör ändringar på ett ställe som sedan byggs om till de olika plattformarna.
  • Utvecklingstiden blir mindre då vi jobbar i ett och samma språk (Javascript) istället för att bygga en enskild app för varje plattform.

Skräddarsydd för ditt företag

Våra designers skapar en design utifrån dina wireframes och din specifikation. Detta sker iterativt tills du är nöjd. Designen blir en blueprint som hjälper utvecklarna i nästa steg.

Utveckling

Vi utvecklar agilt. Du kan följa vår progress i detalj. Vi bryter ner din specifikation i små uppgifter så kallade tickets, vars status du kan följa under hela processen från påbörja till klar. Vi tillhandahåller en testare åt dig som testar varje ticket innan de kommer till dig. Du acceptans testar kontinuerligt under hela utvecklingen.

App Idé

Du kontaktar oss med din fantastiska idé. Det kan vara en webapp eller en mobilapp. Vi hjälper dig att definiera din Minimum Viable Product (MVP). Vi har gjort många app lanseringar tidigare och vet vad som är en lagom MVP för just ditt projekt. Detta arbete mynnar ut i wireframes och en enkel specifikation.

Lansering och uppföljning

Vi lanserar din app åt dig på Amazon AWS samt på App Store och Google Play. Men vårt åtagande stannar inte där. Vi finns kvar och supporterar och sköter er drift. Utveckling är en ständigt pågående process och kommer sannolikt att fortsätta även efter lansering. Bredfy SE fortsätter att vara er pålitliga partner.

Minimum Viable Product(MVP)

Ett klassiskt misstag är att man utvecklar sin App alltför långt. Lägger på den ena funktionen efter den andra. Man fördröjer lanseringen och bygger en mängd funktioner som sedan kanske inte efterfrågas. Den finansiella risken ökar.

Satsa istället på en Minimum Viable Product. Definiera ett fåtal funktioner som är unika för din App. Lägg till alla nödvändiga standard funktioner som Registering, Login, Logut, FB Login mm. Där har du din MVP. Utveckla denna och ta den till marknaden. Det är nu du kan börja lära dig från riktiga användare hur din App fungerar och vilka funktioner som verkligen behövs.

apputveckling

Kostnads-förslag

5000-10.000 kr

Gör om din mobilanpassade hemsida till en app. Appmost har avancerat stöd för att visa webvyer och ger en känsla likt den vore en app. Du får även en native välkomst-skärm, stöd för manuella push-notiser samt Google Analytics.

Leveranstid 3-7 arbetsdagar

APP LITEN

10.000 - 25.000 kr

En app fokuserad på en funktion eller med mer statiskt innehåll. Kan t.ex. vara en personalhandbok med färdigt innehåll eller en enkel inloggning med ett forumulär.

Leveranstid 5-14 arbetsdagar

APP MELLAN

35.000 - 70.000 kr

App med möjlighet till inlogg och kontohantering. Det ingår en uppsatt och konfigurerad Firebase-server. Det ingår även enstaka val av funktioner som exempelvis: Push-notiser, kartor, chatt, admin-läge, integration, BankID.

Leveranstid 4-7 veckor

APP STOR

70.000 - 160.000 kr

När du vill bygga en mer avancerad app, ofta med inloggning, uppsatt server samt många vyer och funktioner. Exempelvis: Push-notiser, betalning, chatt, algoritmer, integrationer, sök, bilduppladdning, kartor, BankID.

Leveranstid 1-2 månader

Få en offert

Vi ger självklart enklare rådgivning samt offert på telefon eller mail kostnadsfritt.